Bertels Gris – passion for dyrevelfærd og god smag

Hos Hestbjerg Økologi, som er et økologisk landbrug nær Holstebro, opdrætter de Bertels Gris. Her er der stort fokus på bæredygtighed og dyrevelfærd, hvilket også gør, at Bertels Gris har hele tre dyrevelfærdshjerter.

Bertels Gris lever det gode griseliv både ude og inde. På marken er der plantet træer, hvor grisene kan gå i skygge og læ, og i stalden har de ekstra meget plads. Grisene har således både adgang til et udeareal, et område med dybstrøelse og en wellness-zone, hvor de kan rode med trynen i en blanding af muld og flis. Grisene får tildelt frasorterede økologiske rodfrugter, som de elsker at gnaske i. Det er godt for deres maver, og det er samtidig med til at mindske madspild. På faremarken går pattegrisen hos sin mor i ti uger, hvilket er usædvanligt lang tid – selv for en økologisk gris, hvor syv uger er standarden. Når grisene fravænnes, er de stærke og har et robust immunforsvar.

Når grisene skal slagtes, foregår det på en særlig skånsom måde, hvor man undgår frysetunnel. Dette er med til at sikre en mere naturlig modning af kødet. Med Bertels Gris kan du således med god samvittighed sætte kvalitetskød på menuen.

Stand 4054

Fantastisk Frisk

Følg os på

https://fantastiskfrisk.dk

Om virksomheden

Velkommen til Fantastisk Frisk – AB Catering, BC Catering og incos univers af friske kvalitetsvarer. Hos Fantastisk Frisk finder du et bredt udvalg af råvarer, som sikrer høj kvalitet i dit køkken. Friskhed og et bredt vareudvalg er dybt forankrede temaer i konceptet, mens vi også lægger stor vægt på at følge den danske sæson. Derfor er Fantastisk Frisk også stedet, hvor du kan gå på opdagelse i sæsonrigtige og velsmagende varer. Lokalt nærvær er ligeledes helt centralt for os. Det gælder både ift. vores tilgængelighed for vores kunder og i forhold til udvælgelsen af leverandører fra hele Danmark. Vi har hele tiden fokus på nye innovative og bæredygtige tiltag, som kan lette hverdagen i det professionelle køkken. Du finder os i hjertet af messehallen, hvor vores engagerede konsulenter står klar til at fortælle mere om dine muligheder inden for Fantastisk Frisk-universet.

Se mere om Fantastisk Frisk

Book din gratis billet I dag

Book din gratis billet allerede i dag og glæd dig til en inspirerende dag, hvor passion for gastronomi og velsmagende mad er i højsædet.

18. SEPTEMBER 2024 | 09:00 - 18:00

BRØNDBYHALLEN

Book din billet her

Find vej

Brøndbyhallen ligger tæt på Holbækmotorvejen nr. 21, Motorvejen Motorring 3 samt Søndre Ringvej O3.

Holbækmotorvejen: Fra afkørsel 2 – Brøndbyvester tager det ca. 4 min. at køre til Brøndby Hallen

Motorring 3: Kør af Motorring 3 ind på Holbækmotorvejen og tag herefter afkørsel 2 – Brøndbyvester. Følg herefter vejledningen ovenfor.

Søndre Ringvej: Ved afkørsel fra Søndre Ringvej O3 af Park Allé tager det ca. 7 min.

Det er også nemt at komme til Brøndbyhallen med bus. Buslinjerne 13, 166 samt hurtigbus 500S kører alle til Brøndbyhallen, hvor stoppestedet hedder ”Brøndbyhallen”.