Dansk Gastro Kalv – kalvekød med omtanke

Dansk Gastro Kalv opdrættes hos udvalgte danske landmænd, som tilbyder kalvene gode forhold med bl.a. god plads og adgang til udearealer. Kjargaarden ved Ikast er en af de gårde, der leverer kød til konceptet Dansk Gastro Kalv, og her går dyrevelfærd og bæredygtig drift hånd i hånd sammen med ønsket om at skabe den helt rigtige spiseoplevelse.

For at sikre en ensartet, høj spisekvalitet bliver kalvene udvalgt efter en række fastlagte kriterier såsom alder, vægt, fedme og form på dyret. Samtidig er der i opdrætningen af Dansk Gastro Kalv stort fokus på dyrevelfærd lige fra stald til servering, hvilket også har givet Dansk Gastro Kalv hele to ud af tre dyrevelfærdshjerter.

Oprindeligt startede Dansk Gastro Kalv som et projekt hos Landbrug & Fødevarers videnscenter SEGES. Her undersøgte man muligheden for at nedbringe den danske eksport af spædekalve – og herunder, hvordan de danske landmænd med fordel kunne fede deres jersey- og tyrekalve op til slagtning, så bl.a. tyrekalvene ikke længere blot udgjorde et spildprodukt i mælkeproduktionen. Som et forsøg krydsede man velkendte malkekvægracer med klassisk kødkvæg som Hereford, Dansk Blåhvid og Charolais, og denne krydsning gav kalve med stor muskelfylde, en enestående mørhed og uovertruffen smag. Dansk Gastro Kalv var hermed en realitet.

I samarbejde med Danish Crown tilbyder vi Dansk Gastro Kalv i sortiment hos os.

Stand 4054

Fantastisk Frisk

Følg os på

https://fantastiskfrisk.dk

Om virksomheden

Velkommen til Fantastisk Frisk – AB Catering, BC Catering og incos univers af friske kvalitetsvarer. Hos Fantastisk Frisk finder du et bredt udvalg af råvarer, som sikrer høj kvalitet i dit køkken. Friskhed og et bredt vareudvalg er dybt forankrede temaer i konceptet, mens vi også lægger stor vægt på at følge den danske sæson. Derfor er Fantastisk Frisk også stedet, hvor du kan gå på opdagelse i sæsonrigtige og velsmagende varer. Lokalt nærvær er ligeledes helt centralt for os. Det gælder både ift. vores tilgængelighed for vores kunder og i forhold til udvælgelsen af leverandører fra hele Danmark. Vi har hele tiden fokus på nye innovative og bæredygtige tiltag, som kan lette hverdagen i det professionelle køkken. Du finder os i hjertet af messehallen, hvor vores engagerede konsulenter står klar til at fortælle mere om dine muligheder inden for Fantastisk Frisk-universet.

Se mere om Fantastisk Frisk

Book din gratis billet I dag

Book din gratis billet allerede i dag og glæd dig til en inspirerende dag, hvor passion for gastronomi og velsmagende mad er i højsædet.

18. SEPTEMBER 2024 | 09:00 - 18:00

BRØNDBYHALLEN

Book din billet her

Find vej

Brøndbyhallen ligger tæt på Holbækmotorvejen nr. 21, Motorvejen Motorring 3 samt Søndre Ringvej O3.

Holbækmotorvejen: Fra afkørsel 2 – Brøndbyvester tager det ca. 4 min. at køre til Brøndby Hallen

Motorring 3: Kør af Motorring 3 ind på Holbækmotorvejen og tag herefter afkørsel 2 – Brøndbyvester. Følg herefter vejledningen ovenfor.

Søndre Ringvej: Ved afkørsel fra Søndre Ringvej O3 af Park Allé tager det ca. 7 min.

Det er også nemt at komme til Brøndbyhallen med bus. Buslinjerne 13, 166 samt hurtigbus 500S kører alle til Brøndbyhallen, hvor stoppestedet hedder ”Brøndbyhallen”.