Frisk fisk direkte fra dansk auktion

Vores samarbejde med Insula sikrer, at vi igennem Fantastisk Frisk kan tilbyde dig frisk fisk, som kan leveres fra dag til dag. Insula handler frisk fisk på auktion hver morgen, og her er foodservice førstevælger på auktionerne. Ved at handle med Insula er vi derfor sikre på, at vi får dagens bedste kvalitet til vores kunder.

Vores samarbejde med Insula gør det desuden muligt for vores kunder at modtage frisk fisk allerede næstkommende leveringsdag, hvis man afgiver bestilling senest kl. 10. Hos Insula går man desuden op i skånsomme fangstmetoder. Derfor er det også muligt for os at tilbyde et bredt udvalg af frisk fisk og skaldyr i sæson, som er fanget med respekt for havmiljøet, fiskebestandene og sæsonerne.

Allerede nu har vi omkring 100 produkter i webshoppen, og der kommer løbende flere til alt efter sæsonerne inden for fisk og skaldyr.

Stand 4054

Fantastisk Frisk

Følg os på

https://fantastiskfrisk.dk

Om virksomheden

Velkommen til Fantastisk Frisk – AB Catering, BC Catering og incos univers af friske kvalitetsvarer. Hos Fantastisk Frisk finder du et bredt udvalg af råvarer, som sikrer høj kvalitet i dit køkken. Friskhed og et bredt vareudvalg er dybt forankrede temaer i konceptet, mens vi også lægger stor vægt på at følge den danske sæson. Derfor er Fantastisk Frisk også stedet, hvor du kan gå på opdagelse i sæsonrigtige og velsmagende varer. Lokalt nærvær er ligeledes helt centralt for os. Det gælder både ift. vores tilgængelighed for vores kunder og i forhold til udvælgelsen af leverandører fra hele Danmark. Vi har hele tiden fokus på nye innovative og bæredygtige tiltag, som kan lette hverdagen i det professionelle køkken. Du finder os i hjertet af messehallen, hvor vores engagerede konsulenter står klar til at fortælle mere om dine muligheder inden for Fantastisk Frisk-universet.

Se mere om Fantastisk Frisk

Book din gratis billet I dag

Book din gratis billet allerede i dag og glæd dig til en inspirerende dag, hvor passion for gastronomi og velsmagende mad er i højsædet.

18. SEPTEMBER 2024 | 09:00 - 18:00

BRØNDBYHALLEN

Book din billet her

Find vej

Brøndbyhallen ligger tæt på Holbækmotorvejen nr. 21, Motorvejen Motorring 3 samt Søndre Ringvej O3.

Holbækmotorvejen: Fra afkørsel 2 – Brøndbyvester tager det ca. 4 min. at køre til Brøndby Hallen

Motorring 3: Kør af Motorring 3 ind på Holbækmotorvejen og tag herefter afkørsel 2 – Brøndbyvester. Følg herefter vejledningen ovenfor.

Søndre Ringvej: Ved afkørsel fra Søndre Ringvej O3 af Park Allé tager det ca. 7 min.

Det er også nemt at komme til Brøndbyhallen med bus. Buslinjerne 13, 166 samt hurtigbus 500S kører alle til Brøndbyhallen, hvor stoppestedet hedder ”Brøndbyhallen”.