Økologisk grønt fra Skovsgaard

I vores Fantastisk Frisk-univers finder du helt eksklusivt for AB Catering, BC Catering og inco økologiske produkter fra Skovsgaard. Produkterne herfra er dyrket efter regenerative principper og med afsæt i metoderne for Market Garden. Dermed får du grøntvarer, som er dyrket med særlig omtanke for miljø og bæredygtighed – og med øje for at levere kvalitetsvarer til det professionelle køkken.

De regenerative principper betyder bl.a., at jorden på Skovsgaard opbygges, så den kan bruges i mange år ud i fremtiden. Derfor tilføjes der kompost til jorden, hvilket giver den mere kulstof, og så er man opmærksom på at mindske udledningen af CO2.

Med afsæt i Market Garden-principperne anvender man desuden mindst muligt maskiner i produktionen, og grøntsagerne dyrkes tæt i levende, næringsrig kompostjord. Det giver nogle fantastiske vækstbetingelser, hvor sorterne har gode forudsætninger for at udvikle deres egenskaber og sætte rødder i fuld længde.

Stand 4054

Fantastisk Frisk

Følg os på

https://fantastiskfrisk.dk

Om virksomheden

Velkommen til Fantastisk Frisk – AB Catering, BC Catering og incos univers af friske kvalitetsvarer. Hos Fantastisk Frisk finder du et bredt udvalg af råvarer, som sikrer høj kvalitet i dit køkken. Friskhed og et bredt vareudvalg er dybt forankrede temaer i konceptet, mens vi også lægger stor vægt på at følge den danske sæson. Derfor er Fantastisk Frisk også stedet, hvor du kan gå på opdagelse i sæsonrigtige og velsmagende varer. Lokalt nærvær er ligeledes helt centralt for os. Det gælder både ift. vores tilgængelighed for vores kunder og i forhold til udvælgelsen af leverandører fra hele Danmark. Vi har hele tiden fokus på nye innovative og bæredygtige tiltag, som kan lette hverdagen i det professionelle køkken. Du finder os i hjertet af messehallen, hvor vores engagerede konsulenter står klar til at fortælle mere om dine muligheder inden for Fantastisk Frisk-universet.

Se mere om Fantastisk Frisk

Book din gratis billet I dag

Book din gratis billet allerede i dag og glæd dig til en inspirerende dag, hvor passion for gastronomi og velsmagende mad er i højsædet.

18. SEPTEMBER 2024 | 09:00 - 18:00

BRØNDBYHALLEN

Book din billet her

Find vej

Brøndbyhallen ligger tæt på Holbækmotorvejen nr. 21, Motorvejen Motorring 3 samt Søndre Ringvej O3.

Holbækmotorvejen: Fra afkørsel 2 – Brøndbyvester tager det ca. 4 min. at køre til Brøndby Hallen

Motorring 3: Kør af Motorring 3 ind på Holbækmotorvejen og tag herefter afkørsel 2 – Brøndbyvester. Følg herefter vejledningen ovenfor.

Søndre Ringvej: Ved afkørsel fra Søndre Ringvej O3 af Park Allé tager det ca. 7 min.

Det er også nemt at komme til Brøndbyhallen med bus. Buslinjerne 13, 166 samt hurtigbus 500S kører alle til Brøndbyhallen, hvor stoppestedet hedder ”Brøndbyhallen”.