Sæt VildeUrter på din menu

Igennem Fantastisk Frisk får du adgang til et bredt udvalg af lokalt producerede kvalitetsprodukter, som kan tilføre karakter og god smag til din ret. Som noget nyt kan vi her præsentere et stærkt samarbejde med VildeUrter, som er kvalitetsgrønt til professionelle køkkener.

VildeUrter så dagens lys for mere end 10 år siden, da Michael Fitzner – branchens bedste urtenørd – fik en vision om at bringe den vilde danske natur ind i det nordiske køkken. I dag arbejder han dedikeret for at fremme brugen af lokalt dyrkede grøntvarer. Michael dyrker selv grøntsager, blomster og bær på VildeUrters egne marker på Sjælland, og han samarbejder også med udvalgte landmænd.

Det tætte samarbejde mellem VildeUrter og AB Catering, BC Catering og inco sikrer, at vi kan tilbyde et varieret sortiment, der følger den danske sæson til glæde for dine gæster.

Stand 4054

Fantastisk Frisk

Følg os på

https://fantastiskfrisk.dk

Om virksomheden

Velkommen til Fantastisk Frisk – AB Catering, BC Catering og incos univers af friske kvalitetsvarer. Hos Fantastisk Frisk finder du et bredt udvalg af råvarer, som sikrer høj kvalitet i dit køkken. Friskhed og et bredt vareudvalg er dybt forankrede temaer i konceptet, mens vi også lægger stor vægt på at følge den danske sæson. Derfor er Fantastisk Frisk også stedet, hvor du kan gå på opdagelse i sæsonrigtige og velsmagende varer. Lokalt nærvær er ligeledes helt centralt for os. Det gælder både ift. vores tilgængelighed for vores kunder og i forhold til udvælgelsen af leverandører fra hele Danmark. Vi har hele tiden fokus på nye innovative og bæredygtige tiltag, som kan lette hverdagen i det professionelle køkken. Du finder os i hjertet af messehallen, hvor vores engagerede konsulenter står klar til at fortælle mere om dine muligheder inden for Fantastisk Frisk-universet.

Se mere om Fantastisk Frisk

Book din gratis billet I dag

Book din gratis billet allerede i dag og glæd dig til en inspirerende dag, hvor passion for gastronomi og velsmagende mad er i højsædet.

18. SEPTEMBER 2024 | 09:00 - 18:00

BRØNDBYHALLEN

Book din billet her

Find vej

Brøndbyhallen ligger tæt på Holbækmotorvejen nr. 21, Motorvejen Motorring 3 samt Søndre Ringvej O3.

Holbækmotorvejen: Fra afkørsel 2 – Brøndbyvester tager det ca. 4 min. at køre til Brøndby Hallen

Motorring 3: Kør af Motorring 3 ind på Holbækmotorvejen og tag herefter afkørsel 2 – Brøndbyvester. Følg herefter vejledningen ovenfor.

Søndre Ringvej: Ved afkørsel fra Søndre Ringvej O3 af Park Allé tager det ca. 7 min.

Det er også nemt at komme til Brøndbyhallen med bus. Buslinjerne 13, 166 samt hurtigbus 500S kører alle til Brøndbyhallen, hvor stoppestedet hedder ”Brøndbyhallen”.