Sandwich & Burger i tråd med tidens trends

Hos Kohberg har vi altid fokus på at levere det bedste brød og give vores kunder den bedste smagsoplevelse. Derfor har vi kigget ind i vores nuværende Sandwich & Burger sortiment, og optimeret opskrifterne på udvalgte produkter, samt udviklet nogle helt nye recepter. Naturligvis med smag og kvalitet i højsædet.

Vi forsøgt at kombinere vores bagerverden med kokkeverdenen. Vi har tænkt et skridt videre i forhold til anvendelsen af vores brød, og dermed gjort det nemmere for de professionelle køkkener. Fælles for hele sortimentet er, at alle brød er forskåret og fungerer som Tø & Servér. Med vores Tø & Servér koncept får du smagen af nybagt brød – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Udover at spare tid og penge på tilberedning, så opnår du også fleksibilitet i køkkenet.

Derudover er de naturligvis bagt med mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark. Ved at anvende dansk mel udleder vi ca. 20 procent mindre CO2, end hvis vi brugte mel, der blev kørt hertil fra udlandet.

Om virksomheden

Vi er bagere... Vores brød er bagt i et af vores tre danske bagerier, og hovedingrediensen er altid dansk mel. Hos Kohberg er vi mere end 80 uddannede bagere. Vi bager ligesom bageren henne på hjørnet – bare i større skala. Med gode råvarer og rigtigt bagerhåndværk. Sådan har det været siden Alfred Kohberg grundlagde bageriet i 1969 – og sådan bliver det ved med at være. I dag er Kohberg det største dansk- og familieejede bageri, og det er vores mission at gøre godt brød tilgængeligt for alle. I flere af vores produktkategorier indgår både økologiske og veganske varianter - og så tilbyder vi også gluten- og laktosefrit brød.

Se mere om Kohberg

Book din gratis billet I dag

Book din gratis billet allerede i dag og glæd dig til en inspirerende dag, hvor passion for gastronomi og velsmagende mad er i højsædet.

18. SEPTEMBER 2024 | 09:00 - 18:00

BRØNDBYHALLEN

Book din billet her

Find vej

Brøndbyhallen ligger tæt på Holbækmotorvejen nr. 21, Motorvejen Motorring 3 samt Søndre Ringvej O3.

Holbækmotorvejen: Fra afkørsel 2 – Brøndbyvester tager det ca. 4 min. at køre til Brøndby Hallen

Motorring 3: Kør af Motorring 3 ind på Holbækmotorvejen og tag herefter afkørsel 2 – Brøndbyvester. Følg herefter vejledningen ovenfor.

Søndre Ringvej: Ved afkørsel fra Søndre Ringvej O3 af Park Allé tager det ca. 7 min.

Det er også nemt at komme til Brøndbyhallen med bus. Buslinjerne 13, 166 samt hurtigbus 500S kører alle til Brøndbyhallen, hvor stoppestedet hedder ”Brøndbyhallen”.