Økologiske udbenede overlår uden skind / frost

– 6 x 2000 g
– Ukalibreret
– Frost
– Fokus Fjerkræ: 1.4.3.4.Ø

Vores økologiske kyllinger fra Rokkedahl i Himmerland er igennem tre generationer blevet opdrættet af danske landmænd, og vi har aldrig været i tvivl om, at dyrevelfærd og god kødkvalitet naturligvis følges ad. Derfor arbejder vi hver eneste dag på at skabe de bedst mulige rammer for vores kyllinger, så de kan leve et godt og naturligt kyllingeliv.

Den økologiske kylling bærer Statens Dyrevelfærdsmærke med 3 hjerter, hvilket betyder, at vi gør en ekstra indsats for bedre dyrevelfærd. Da vi stiller endnu højere krav til dyrevelfærden, lever den ikke
blot op til ECC-kravene, men overgår dem faktisk.

– Dansk kylling
– Langsomt voksende race
– Meget mere plads
– Kortere transporttid
– Aktivitetsmateriale
– Adgang til udeareal
– Økologisk grovfoder
– Opdrættet uden antibiotika
– ECC-godkendt

Køb produktet online:

Om virksomheden

Velsmagende dansk kylling af højeste kvalitet fra lokale gårde Danpo A/S er stolt af at være Danmarks førende producent af kyllingeprodukter. Vores dedikerede og erfarne medarbejdere sikrer, at vores kunder altid modtager dansk kylling af højeste kvalitet. Fra det øjeblik ægget klækkes i Danmark, tager vores lokale landmænd sig kærligt af vores kyllinger. Uanset om det drejer sig om konventionelle- eller velfærdskyllinger, giver vi dem plads til at bevæge sig frit rundt i strøelse i tørre og komfortable stalde på lokale gårde. Her opdrættes de uden antibiotika i trygge og hygiejniske omgivelser. Fritgående og økologiske kylling har naturligvis adgang til det fri. Vores kyllinger bliver slagtet på vores slagteri i Aars og hos Rokkedahl, og vores Ready-to-Eat produkter bliver fremstillet på vores specialfabrik i Farre. Vi tilbyder både Ready-to-cook og Ready-to-eat kyllingeprodukter af højeste kvalitet til foodservice under vores brands; Danpo, The Happy Chicken Project og Rokkedahl.

Se mere om Danpo

Book din gratis billet I dag

Book din gratis billet allerede i dag og glæd dig til en inspirerende dag, hvor passion for gastronomi og velsmagende mad er i højsædet.

18. SEPTEMBER 2024 | 09:00 - 18:00

BRØNDBYHALLEN

Book din billet her

Find vej

Brøndbyhallen ligger tæt på Holbækmotorvejen nr. 21, Motorvejen Motorring 3 samt Søndre Ringvej O3.

Holbækmotorvejen: Fra afkørsel 2 – Brøndbyvester tager det ca. 4 min. at køre til Brøndby Hallen

Motorring 3: Kør af Motorring 3 ind på Holbækmotorvejen og tag herefter afkørsel 2 – Brøndbyvester. Følg herefter vejledningen ovenfor.

Søndre Ringvej: Ved afkørsel fra Søndre Ringvej O3 af Park Allé tager det ca. 7 min.

Det er også nemt at komme til Brøndbyhallen med bus. Buslinjerne 13, 166 samt hurtigbus 500S kører alle til Brøndbyhallen, hvor stoppestedet hedder ”Brøndbyhallen”.