Bevar ORIGENALERNE

Sammen med Foreningen for ORIGENALER sætter vi hos AB Catering, BC Catering og inco fokus på at fremme den danske biodiversitet. Det handler blandt andet om at bevare produktionen af de gamle grøntsorter, så vi i fremtiden også har et spændende og smagfuldt udvalg af grønt i køkkenet.

FOR DE GAMLE SORTER
Biodiversiteten er under pres, og derfor arbejder Foreningen for ORIGENALER dedikeret for at genindføre vores danske, hjemmehørende plantesorter i fødevaresystemet for at fremme biodiversiteten på tallerkenen.

Oprindeligt startede det som et pilotprojekt i 2019, hvor Randers Regnskov med Randi Hansen som projektleder og en række økologiske producenter gik sammen om at undersøge og teste, hvordan man kan sikre diversiteten i vores fødevaresystem. Det er et arbejde, som stadig har et stort fokus, og som vi støtter op om hos AB Catering, BC Catering og inco, og du finder et godt udvalg af de gamle sorter i sortiment hos os, når de er i sæson. Det gælder bl.a. hvidkålen Københavns Torve, rødbeden Detroit Dark Red, spidskålen Jersey Wakefield og grønkålen Half Tall Curled.

Stand 4054

Fantastisk Frisk

Følg os på

https://fantastiskfrisk.dk

Om virksomheden

Velkommen til Fantastisk Frisk – AB Catering, BC Catering og incos univers af friske kvalitetsvarer. Hos Fantastisk Frisk finder du et bredt udvalg af råvarer, som sikrer høj kvalitet i dit køkken. Friskhed og et bredt vareudvalg er dybt forankrede temaer i konceptet, mens vi også lægger stor vægt på at følge den danske sæson. Derfor er Fantastisk Frisk også stedet, hvor du kan gå på opdagelse i sæsonrigtige og velsmagende varer. Lokalt nærvær er ligeledes helt centralt for os. Det gælder både ift. vores tilgængelighed for vores kunder og i forhold til udvælgelsen af leverandører fra hele Danmark. Vi har hele tiden fokus på nye innovative og bæredygtige tiltag, som kan lette hverdagen i det professionelle køkken. Du finder os i hjertet af messehallen, hvor vores engagerede konsulenter står klar til at fortælle mere om dine muligheder inden for Fantastisk Frisk-universet.

Se mere om Fantastisk Frisk

Book din gratis billet I dag

Book din gratis billet allerede i dag og glæd dig til en inspirerende dag, hvor passion for gastronomi og velsmagende mad er i højsædet.

18. SEPTEMBER 2024 | 09:00 - 18:00

BRØNDBYHALLEN

Book din billet her

Find vej

Brøndbyhallen ligger tæt på Holbækmotorvejen nr. 21, Motorvejen Motorring 3 samt Søndre Ringvej O3.

Holbækmotorvejen: Fra afkørsel 2 – Brøndbyvester tager det ca. 4 min. at køre til Brøndby Hallen

Motorring 3: Kør af Motorring 3 ind på Holbækmotorvejen og tag herefter afkørsel 2 – Brøndbyvester. Følg herefter vejledningen ovenfor.

Søndre Ringvej: Ved afkørsel fra Søndre Ringvej O3 af Park Allé tager det ca. 7 min.

Det er også nemt at komme til Brøndbyhallen med bus. Buslinjerne 13, 166 samt hurtigbus 500S kører alle til Brøndbyhallen, hvor stoppestedet hedder ”Brøndbyhallen”.