Mange lækre nyheder på kage og desserter

Oplev vores udvalg af udsøgte 4 nyheder:

**Red Velvet Kage**
En dejlig kombination af røde, luftige lag af svampet kage, der smelter på tungen. Hver bid afslører en let syrlig flødeostcreme, som perfekt balancerer den rige kakao.

**Marc de Champagne Kage**
En overdådig smagsoplevelse af tropiske frugter og Marc de Champagne, serveret på en sprød bund af digestive kiks. Denne kage er en hyldest til luksus og eksklusivitet, perfekt til særlige lejligheder.

**Karamel Crumble Kage**
En dejlig karamel-vanilje cremelagkage med en sprød kikseoverflade, der tilføjer en lækker knasende tekstur til den fyldige karamelcreme. En uimodståelig kombination af sødme og crunch.

**Fudge Chocolate Kage**
En udsøgt lagkage med chokoladecreme og overtrukket med mørk chokoladeganache. Den perfekte harmoni mellem intens chokoladesmag og luksuriøs cremethed.

Disse håndværksmæssigt nyheder er fremstillet for at tilfredsstille dine smagsløg og bringe glæde til enhver festlig begivenhed.

Stand 3048

Danish Group

+4571969797

[email protected]

Følg os på

http://www.danishgroup.dk

Om virksomheden

Velkommen til et univers af fantastiske smagsoplevelser hos Danish Group ApS. Vi tilbyder et stort udvalg af søde og lækre fristelser i mange forskellige smagskombinationer. Hos os finder I blandt andet tærter, lagkager, bradepandekager, honningkager, cheesecakes, snacks, brød og bake-off. Vi har ambitioner om at blive en af Danmarks førende leverandører af velkendte og originale delikatesser fra hele verden. Vi sætter en stor ære i altid at levere ekstraordinær kvalitet og service til vores kunder, samtidig med at vi, i samarbejde med vores producenter, tager ansvar for det grønne område og passer på vores natur. Besøg vores hjemmeside www.danishgroup.dk og hold dig opdateret om os, vores samarbejdspartnere, producenter samt se vores kæmpe store og lækre sortiment. Med kAger´lig hilsen @danishgroup teamet

Se mere om Danish Group

Book din gratis billet I dag

Book din gratis billet allerede i dag og glæd dig til en inspirerende dag, hvor passion for gastronomi og velsmagende mad er i højsædet.

18. SEPTEMBER 2024 | 09:00 - 18:00

BRØNDBYHALLEN

Book din billet her

Find vej

Brøndbyhallen ligger tæt på Holbækmotorvejen nr. 21, Motorvejen Motorring 3 samt Søndre Ringvej O3.

Holbækmotorvejen: Fra afkørsel 2 – Brøndbyvester tager det ca. 4 min. at køre til Brøndby Hallen

Motorring 3: Kør af Motorring 3 ind på Holbækmotorvejen og tag herefter afkørsel 2 – Brøndbyvester. Følg herefter vejledningen ovenfor.

Søndre Ringvej: Ved afkørsel fra Søndre Ringvej O3 af Park Allé tager det ca. 7 min.

Det er også nemt at komme til Brøndbyhallen med bus. Buslinjerne 13, 166 samt hurtigbus 500S kører alle til Brøndbyhallen, hvor stoppestedet hedder ”Brøndbyhallen”.