KÆRLIGHED FOR DET GODE RUGBRØD

Det skal være nemt og tidseffektivt at skrue op for økologi i de professionelle køkkener. Derfor sætter vi fuldt fokus på grundstenen i dansk brødkultur, rugbrød. Med økologiske produktserier på rug dyrket, høstet og malet i Danmark og lanceringen af nyt bagekursus, bagehacks og opskrifter vejleder vores fagfolk til at få succes med økologiske rugbrød i et travlt køkken på www.valsemollen.com. Besøg os på messen og få opskrifter og inspiration til at give dine gæster et lækkert udvalg af rugbrød.

ØKOLOGISK OG FRISKBAGT FRA BUNDEN
Valsemøllens fagfolk har udviklet den økologiske produktserie Valsemøllen Signatur® med et stort udvalg af af alt fra stenformalet rugmel, rugkerner, gryn og flager til færdigblandede rugbrødsblandinger og grundblandinger på rug dyrket, høstet og malet i Danmark.

“Vi har gjort det nemt, så fagfolk i de professionelle køkkener hurtigt kan bage rugbrød uden at være afhængig af opstart, iblødsætning af hårde kerner og vedligehold af sin egen surdej. Man er altid sikker på, at surdej og andre ingredienser er nøje afstemt, så man får et godt og smagfuldt brød.” Sådan siger Valsemøllens bagerikonsulent Torben Busch

Om virksomheden

Valsemøllen er bygget på 125 års stolte mølletraditioner og godt håndværk. Siden 1899 har Valsemøllen været bannerfører for den gode smag. Stolte mølletraditioner, dansk håndværk og vores bæredygtige udvikling sætter standarden for alt, hvad vi gør – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Vi producerer kvalitetsprodukter af korn og bælgfrugter på vores egne møller i Danmark. Med 125 års erfaring i bagagen går vi også forrest og tilbyder innovative og inspirerende produkter. Vi arbejder hver dag på at udvikle de bedste produkter og opskrifter til dig, så vi kan være sammen om det gode bagværk – fagfolk til fagfolk.

Se mere om Valsemøllen

Book din gratis billet I dag

Book din gratis billet allerede i dag og glæd dig til en inspirerende dag, hvor passion for gastronomi og velsmagende mad er i højsædet.

18. SEPTEMBER 2024 | 09:00 - 18:00

BRØNDBYHALLEN

Book din billet her

Find vej

Brøndbyhallen ligger tæt på Holbækmotorvejen nr. 21, Motorvejen Motorring 3 samt Søndre Ringvej O3.

Holbækmotorvejen: Fra afkørsel 2 – Brøndbyvester tager det ca. 4 min. at køre til Brøndby Hallen

Motorring 3: Kør af Motorring 3 ind på Holbækmotorvejen og tag herefter afkørsel 2 – Brøndbyvester. Følg herefter vejledningen ovenfor.

Søndre Ringvej: Ved afkørsel fra Søndre Ringvej O3 af Park Allé tager det ca. 7 min.

Det er også nemt at komme til Brøndbyhallen med bus. Buslinjerne 13, 166 samt hurtigbus 500S kører alle til Brøndbyhallen, hvor stoppestedet hedder ”Brøndbyhallen”.